top of page

Julen på Saronhuset - En varm julhälsning!

Juletid kopplas starkt samman med gemenskap, värme och det där lite extra men för den som lever i någon form av utanförskap kan jul snarast betyda ensamhet, frusenhet eller en ångest över ekonomin.Saronhuset arbetar för att ingen ska lämnas utanför, därför firar vi jul på Saronhuset under nästan hela december! I år har vi valt att kalla vårt julfirande för ”En varm julhälsning” eftersom vi tänker att det är just detta våra gäster behöver, vad vi alla behöver och vad hela vår stad behöver.


5 fika för 50 kronor

Under december månad finns det möjlighet för alla att bidra i kampanjen ”5 fika för 50 kronor”. För varje smörgåsfika/frukost som Saronhuset serverar behöver vi samla in 10 kronor. Varje dag serveras minst 150 portioner. Det betyder att en gåva på 50 kronor räcker till 5 fika, för en dag behövs 1500 kronor, för en vecka 7500 och för hela december 30 000.


Då ingår också så mycket mer! Värme och en öppen dörr, en dusch eller tvätt för den som behöver, ett samtal eller praktisk hjälp och inte minst en vän att möta och en plats att vara välkommen till.


Saronhuset är en ideell förening som drivs av kyrkorna i Uddevalla i god ekumenisk samverkan.


Årets julklapp: Varma julhälsningar!

Det är lätt att ge en gåva till Saronhuset som julklapp!

På vår hemsida under fliken ”ge en gåva” hittar du gåvobevis som du själv kan skriva ut.

Välj gåvobevis, swisha, skriv ut - klart!

Gör en gåva till Saronhuset till årets julklapp i din familj eller på ditt företag.En varm julhälsning till dej!

önskar Saronhuset
Comments


bottom of page