top of page

Organisation

Saronhuset är en ideell förening som drivs av tio församlingar i god ekumenisk samverkan.

·       Bäve församling

·       Dalabergs församling

·       Församlingen Fristaden

·       Församlingen Kingdom

·       Herrestads församling

·       Lane-Ryrs församling

·       Ljungskile församling

·       Pingstkyrkan i Uddevalla

·       Södertullskyrkan

·       Uddevalla församling

 

Verksamheten drivs i ett positivt och nära samarbete med Uddevalla kommun och region samt näringsliv och ideella organisationer i närområdet.

 

Styrelse

Styrelsen består av representanter från de tio ägarförsamlingarna. Ordföranden utses av präst- och pastorsrådet. Verksamheten leds av styrelsen tillsammans med verksamhetschefen.

Ordförande i styrelsen är Margareta. 

Styrelsen kan kontaktas på styrelsen@saronhuset.se

 

Brukarråd

På Saronhuset finns ett brukarråd som träffas en gång i månaden. I brukarrådet ingår några av gästerna och en representant för styrelsen. Vi tycker det är viktigt att allas synpunkter kommer fram, både det som är bra och det som kan förbättras.

 

Ragna Jennerhav

Verksamhetschef

Mitt namn är Ragna Jennerhav och är sedan den 10 okt 2022 verksamhetschef i Saronhuset Uddevalla. Tidigare har jag, bland annat, arbetat som verksamhetsledare och som ekonomichef men har även läst på pastorsprogrammet på akademi för teologi och ledarskap, ALT. Jag bor i Ljungskile tillsammans med min man och vi har 4 barn. Jag ser fram emot att, tillsammans med det underbara personalteamet, volontärer och styrelse, driva Saronhuset vidare, genom förebyggande, långsiktiga och akuta insatser för att möta och hjälpa människor i utsatta livssituationer. Tillsammans kan vi bidra till ett mer rättvist och medmänskligt Uddevalla med omnejd, där ingen lämnas utanför.

Telefonnummer:0522- 26 91 54

Mail: ragna@saronhuset.se

bottom of page